..a gombfoci, ahogy én gondolom..

2020. szeptember 29. 14:51 - sajátomblog

..Solymár Kupa első csoport selejtező..

..igaz, különösebb hírverés nélkül, de elkezdődött a Solymár Kupa..ma volt az első csoportkör, négy résztvevővel, teljes kőrmérkőzés, oda-vissza alapon, vagyis mindenki hat mérkőzést játszott..

..eredetileg öten lettünk volna, de a covid közbeszólt, egy résztvevő lemondta..és ez a vírus amúgy is rányomja bélyegét a szép kezdeményezésre, az eredetileg tervezett tizenöt indulóból még nem tudni mennyien maradnak..

..két pályán párhuzamosan zajlottak a meccsek, én a Rákosfalva gárdájával indultam, a tegnap megnevezett összeállításban, csere nélkül játszottuk le a hat meccsünket, közben a többiek volt, hogy gombokat váltottak..

..remekül kezdődött a torna, az első mérkőzést az angol válogatott ellen játszottuk, és Rumbold, Rijkaard és Rossi (valamikor újpesti balszélső) góljaival 3-1-re nyertünk..a második ellenfelünk a Csehszlovák válogatott volt és nagyon küzdelmes mérkőzésen némi szerencsével és egy buta öngóllal ugyan, de 1-0-ra hoztuk a meccset..a harmadik mérkőzésre az Inter csapata volt az ellenfél, és Rossi gyönyörű találatával sikerült 1-0-ra legyőzni a végig nagy erőkkel rohamozó ellenfelünket..

..az első körben tehát száz száz százalékos teljesítmény..miközben egyáltalán nem bízhattuk el magunkat, hiszen számtalanszor voltszükség Rapp bravúrjaira a kapuban, és ha nem ő, hát a kapufa is gyakran besegített..

..kis pihenő után jöhetett a visszavágó, ellenfelem az angolokat a Fradira cserélte, de a Rákosfalva hamar szerzett két gólt, Riquelme és Rossi találatával..de az ellenfél nem adta fel, és heves rohamaik által megfordították a mérkőzést..ám az utolsó utáni pillanatokban szögletet rúghattunk, és a hajszálpontos beadás után Riquelme kilőtte a sarkot, ezzel 3-3-ra mentettük a meccset..sajnos ezzel azt hiszem el is lőttük a puskaporunkat, mert egy nagyon sima vereség következett a csehszlovákoktól, úgy, hogy cseppnyi esélyünk sem volt, egyszerűen lerohantak minket, akár több góllal is nyerhettek volna, de megúsztuk 3-0-ás vereséggel..a tabella élén várhattuk a mindent eldöntő utolsó mérkőzéseket, ismét az Inter volt az ellenfél, de itt sem jött ki igazán a lépés, lássuk be az Inter jobban koncentrált, egyszer sem tudtunk vezetni, futottunk az eredmény után de 3-2-re kikaptunk, mindkét gólunkat Raduly szerezte..

..mivel a másik asztalon számunkra szerencsésen alakult az eredmény, a Rákosfalva csapata megnyerte a csoportot, 10 pontot szerezve..a második helyre a csehszlovákok futottak be, gólkülönbséggel megelőzve az Intert, 8-8 ponttal, és negyedik lett az angol és Fradi kombó 7 megszerzett ponttal..

..a covid miatt mindannyian maszkban voltunk, nem volt könnyű, de a gombfoci van annyira fontos, hogy ezt is jó szívvel elviseljük, egymásért és magunkért..

..köszönöm a mai játékot mindenkinek..

..néhány kép a mai selejtezőről..

komment
..a gombfoci, ahogy én gondolom..
süti beállítások módosítása